![]() |
Chat Active Topics Memberlist Calendar Search |
| |
| Öğretim Görevlileri | |
| |
|
| Author | Message |
|
system
Sorumlu
Bot of fewziye.com Joined: 09.Mart.2004 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() Topic: Onur Kaya , Yrd. Doç. Dr.Posted: 04.Ekim.2003 at 12:38 |
![]() |
|
IP Logged |
|
|
system2
Üye Değil
|
![]() Posted: 21.Eylül.2006 at 23:14 |
|
Gercekten kendisi ogrenciyi cok cok iyi anliyan ve dersi severek anlatan ender hocalarimizdandir, bence okulun yaptigi en iyi hoca transferlerinden biri, kendisini verecegi bir cok dersde gormek isteriz, DSP,Signals 'n Systems.. ve daha niceleri
|
|
IP Logged |
|
|
osman
Üye Değil
|
![]() Posted: 01.Ekim.2006 at 14:48 |
|
tam bir denyo
|
|
IP Logged |
|
|
serdar
Üye Değil
|
![]() Posted: 02.Şubat.2007 at 01:46 |
|
Originally posted by osman
tam bir denyo gerçekten üniversite seviyesine gelmiş bir insan için yerinde bi yorum kutlarım seni..
|
|
IP Logged |
|
|
misafir
Üye Değil
|
![]() Posted: 05.Şubat.2007 at 23:11 |
|
kopya çekmeyin yanarsınız..çok adil not verir ne çalışırsan onu alırsın
|
|
IP Logged |
|
|
mertoh
Yeni Üye
![]() Posted: 07.Şubat.2007 at 08:11 |
|
Kendisinden 2 tane 4 kredlik ders almış biri olarak , bence diğer hocalardan cok farklı biri. Nedeni ise şu , kendisi eleştiriye acık ve mantıklı buldugu noktalarda öğrencılerın isteklerine gore dersi yonlendırmeyede acık bırı. Yoklama almaz fakat , sınıfla bağlantısı o kadar ıyıkı 2. hafta sıze isminizle hitap ederse hatta butun sınıfa ederse şaşırmayın. Quiz lerinizi oldugunuz gunun akşamı veya ertesi gun , midtermlerinizi 2 gun ıcınde notlanmış olarak couse da gorebılırsıniz. Eğitimine gelince cok bilgili ,konuya hakim (circu1ve2 almıştım) bir hocadır. Şiddele tavsiye ederim , halende ders almama ragmen kafama bişy takılınca odasına gıdıp soru sorarım. Not konusuna gelince siz dersine emek harcayın , çalışın zaten bi bakıosunuz beklentınızın üstünde bir not gelmiş. Bu hocayı kötü yönde eleştirenler de , genelde armut piş ağzıma düş ü sevenler veya tarzına alışamıyanlardır.
|
|
IP Logged |
|
|
misafir
Üye Değil
|
![]() Posted: 16.Ocak.2008 at 12:15 |
|
vallaha lokum gibi hocadır kendisi herkese tavsiye ederim.her dersi Onur hocadan alınnnnnn.
|
|
IP Logged |
|
|
Darth vader
Üye Değil
|
![]() Posted: 25.Ocak.2008 at 01:35 |
|
onur hoca dersi süper anlatır, öğrencilerle olan bağlantısıda çok iyidir,bu dönem circuit ve communication dersleri aldım onur hocadan,öğrencilerin derslerle olan sorularını ilgiyle cevaplar,bu yüzden pekçok öğrenci kendisine akıl danışıyor,dersini almadan mezun olmayın.
|
|
IP Logged |
|
|
misafir
Üye Değil
|
![]() Posted: 26.Ocak.2008 at 01:31 |
|
Onur hocanin hastasiyiz
|
|
IP Logged |
|
|
misafir
Üye Değil
|
![]() Posted: 05.Haziran.2008 at 02:28 |
|
quizlere girmem nasil olsa finali %40 vize %25 diye dusunuyorsaniz bastan kaldiniz. Alabileceginiz her bonusu alin sonra bayagı bir ihtiyacınız olacaktır
|
|
IP Logged |
|
|
teokal
Üye Değil
|
![]() Posted: 18.Temmuz.2010 at 18:43 |
|
Bu dönem olasılık dersini aldım kendisinden.derslerin nasıl geçtiğini gelin birde bana sorun.Üzerimde sanki anlamsız bi baskısı varmış gibi hissettim.Lafını hiiç ama hiiç esirgemez.:) Ama şöyle bir gerçek varki 4 sectiondık yine en iyi bilen birşey ögrenenler bizlerdik.Sanırım yabancı dili okuldaki en iyi hoca(en azından dersime giren)Bir başladımı durduruna aşkolsun.Elektronık ögrencileri baya sanşlı..Kapasitenizi zorlayın ve alabileceğinizin en iyisini almaya çalışın.Şakalarına takılmayın
|
|
IP Logged |
|
|
||
Forum Jump |
You cannot post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |
|