Bildiin Çet Chat   Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  CalendarCalendar  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Öğretim Görevlileri
 Işık Üniversitesi Öğrenci Forumları : GeYiK : Öğretim Görevlileri
Message Icon Topic: Onur Kaya , Yrd. Doç. Dr. Post Reply Post New Topic
Author Message
system
Sorumlu
Sorumlu
Bot of fewziye.com

Online Status: Offline
Quote system Replybullet Topic: Onur Kaya , Yrd. Doç. Dr.
    Posted: 04.Ekim.2003 at 12:38
IP IP Logged
system2
Üye Değil
Üye Değil

Quote system2 Replybullet Posted: 21.Eylül.2006 at 23:14
Gercekten kendisi ogrenciyi cok cok iyi anliyan ve dersi severek anlatan ender hocalarimizdandir, bence okulun yaptigi en iyi hoca transferlerinden biri, kendisini verecegi bir cok dersde gormek isteriz, DSP,Signals 'n Systems.. ve daha niceleri
IP IP Logged
osman
Üye Değil
Üye Değil

Quote osman Replybullet Posted: 01.Ekim.2006 at 14:48
tam bir denyo
IP IP Logged
serdar
Üye Değil
Üye Değil

Quote serdar Replybullet Posted: 02.Şubat.2007 at 01:46
Originally posted by osman

tam bir denyo

gerçekten üniversite seviyesine gelmiş bir insan için yerinde bi yorum kutlarım seni..
IP IP Logged
misafir
Üye Değil
Üye Değil

Quote misafir Replybullet Posted: 05.Şubat.2007 at 23:11
kopya çekmeyin yanarsınız..çok adil not verir ne çalışırsan onu alırsın
IP IP Logged
mertoh
Yeni Üye
Yeni Üye

Online Status: Offline
Quote mertoh Replybullet Posted: 07.Şubat.2007 at 08:11
Kendisinden 2 tane 4 kredlik ders almış biri olarak , bence diğer hocalardan cok farklı biri. Nedeni ise şu , kendisi eleştiriye acık ve mantıklı buldugu noktalarda öğrencılerın isteklerine gore dersi yonlendırmeyede acık bırı. Yoklama almaz fakat , sınıfla bağlantısı o kadar ıyıkı 2. hafta sıze isminizle hitap ederse hatta butun sınıfa ederse şaşırmayın. Quiz lerinizi oldugunuz gunun akşamı veya ertesi gun , midtermlerinizi 2 gun ıcınde notlanmış olarak couse da gorebılırsıniz. Eğitimine gelince cok bilgili ,konuya hakim (circu1ve2 almıştım) bir hocadır. Şiddele tavsiye ederim , halende ders almama ragmen kafama bişy takılınca odasına gıdıp soru sorarım. Not konusuna gelince siz dersine emek harcayın , çalışın zaten bi bakıosunuz beklentınızın üstünde bir not gelmiş. Bu hocayı kötü yönde eleştirenler de , genelde armut piş ağzıma düş ü sevenler veya tarzına alışamıyanlardır.
IP IP Logged
misafir
Üye Değil
Üye Değil

Quote misafir Replybullet Posted: 16.Ocak.2008 at 12:15
vallaha lokum gibi hocadır kendisi herkese tavsiye ederim.her dersi Onur hocadan alınnnnnn.
IP IP Logged
Darth vader
Üye Değil
Üye Değil

Quote Darth vader Replybullet Posted: 25.Ocak.2008 at 01:35
onur hoca dersi süper anlatır, öğrencilerle olan bağlantısıda çok iyidir,bu dönem circuit ve communication dersleri aldım onur hocadan,öğrencilerin derslerle olan sorularını ilgiyle cevaplar,bu yüzden pekçok öğrenci kendisine akıl danışıyor,dersini almadan mezun olmayın.
IP IP Logged
misafir
Üye Değil
Üye Değil

Quote misafir Replybullet Posted: 26.Ocak.2008 at 01:31
Onur hocanin hastasiyiz
IP IP Logged
misafir
Üye Değil
Üye Değil

Quote misafir Replybullet Posted: 05.Haziran.2008 at 02:28
quizlere girmem nasil olsa finali %40 vize %25 diye dusunuyorsaniz bastan kaldiniz. Alabileceginiz her bonusu alin sonra bayagı bir ihtiyacınız olacaktır
IP IP Logged
teokal
Üye Değil
Üye Değil

Quote teokal Replybullet Posted: 18.Temmuz.2010 at 18:43
Bu dönem olasılık dersini aldım kendisinden.derslerin nasıl geçtiğini gelin birde bana sorun.Üzerimde sanki anlamsız bi baskısı varmış gibi hissettim.Lafını hiiç ama hiiç esirgemez.:) Ama şöyle bir gerçek varki 4 sectiondık yine en iyi bilen birşey ögrenenler bizlerdik.Sanırım yabancı dili okuldaki en iyi hoca(en azından dersime giren)Bir başladımı durduruna aşkolsun.Elektronık ögrencileri baya sanşlı..Kapasitenizi zorlayın ve alabileceğinizin en iyisini almaya çalışın.Şakalarına takılmayın
IP IP Logged

Quick Reply
Name:

Security Code:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Load New Code
Please enter the Security Code exactly as shown in image format.
Cookies must be enabled on your web browser.

Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.02
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

This page was generated in 0,047 seconds.