![]() |
Chat Active Topics Memberlist Calendar Search |
| |
| PlaToniK | |
| |
|
| Author | Message |
|
Tamer
Sorumlu
Muhtar Joined: 30.Ekim.2005 Online Status: Offline Posts: 1704 |
![]() Topic: Siz...Posted: 18.Şubat.2008 at 02:57 |
|
Siz..
Evet,siz.Çünkü bugüne kadar hayatınızda hiç yalnız olmadınız.Her zaman yanınızda veya kalbinizde birileri olduğu için siz.Hayatınıza giren her yeni kişi ayrı bir heyecan kattı size.Çünkü; yeni, insana gelecek hakkında umut verir.Kendi hayallerinizde, o ufacık dünyanızda, planlar yaparsınız toz pembe şekilde.Kimileri sizi bu yolda çok mutlu eder kimileri ise çok üzer.Ve siz farkında olmadan onlara hep aynı şeyleri söylersiniz.Bir daha diyemem, yapamam dediğiniz şeyleri bırakın bir kenarı, her seferinde sil baştan başlarsınız sevmeye.Her giden aslında sizden bir parçanızı, bir canınızı, bir hayalinizi alıp götürmüştür habersizce.Başlarda bunun siz de farkına varmazsınız ve her seferinde aynı şeyleri yapmaya en başından başlarsınız.Herkesin yaşadıkları kısmen aynıdır bu olaylarda. Sadece onları anlatan kelimeler farklıdır.Bu durumda sizin için sadece iki seçenek vardır.Ya geçmişte kalıp yaşadıklarınızı yad eder ve üzülürsünüz ya da geleceğe bakmaya çalışırsınız.Ama hangi durumda olursanız olun, sizi siz yapan o'nsuz yapamayacağınızı elbet bir dönem düşünürsünüz.Bunu ister çevrenize belli edin isterse kendinize bile kabul ettirmemeye çalışın ama durum budur.Umutsuzluğa kapılmayın bunu herkes yaşadı.Hatta o bile yaşamıştır hayatında bir dönem, emin olun.O yüzden diyeceğim şudur ki biz,siz,onlar aslında hepimiz aynıyız.Siz, siz olun, hayatınızda ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmayın. Umutsuzluk sizin en büyük düşmanızdır.Ve bu yüzden de nefes aldıkça umut etmeye devam edin. |
|
![]() |
|
IP Logged |
|
|
süper
Üye Değil
|
![]() Posted: 27.Şubat.2008 at 14:57 |
|
süperdi gerçekten çok doğruu ama birde ben ben dienler varr...
|
|
IP Logged |
|
|
Tamer
Sorumlu
Muhtar Joined: 30.Ekim.2005 Online Status: Offline Posts: 1704 |
![]() Posted: 03.Mart.2008 at 23:44 |
|
"Ben ben" diyenler var ben taniyorum birtanesini..
Bazi seyleri yazabilmek solemek cok kolaydir ama onemli olan yasamaktir.. Ben artik umidimi kestim.. Artik bu acilara katlanmayacam. Artik ugrasmayacam kosmayacam hep birseyler koptu hayatimda ama bu artik bir nokta koymaliyim.. Hayat okadar kisa ki.. Bir gun variz bir gun yokuz . Ben yok olmayi tercih ediyorum.. Hayatimiz sevdiklerimizden mi ibaret ? Hayir.. Hayatimiz ugruna savastigimiz seylerden ibaretdir.. Aile.. Arkadaslarin (Dost) kiz arkadas erkek arkadas.. Hayat bu hayati hayat yapan bu. Yoksa hayat dediginiz gezip tozmak alisveris yapmak degildir. Hepimiz o benim sonumdu.. Ama yillar gectikce geriye donup baktigimizda ulan diyorsunuz verdigim sevginin degerini bilmemis ki ne diye bukadar kendimi hirpalamasim.. Bazi insanlar vardir gecmisi asla unutmaz ama gelicegide gecmiside ayirt eder.. Ben o insanlardanim.. Artik noktayi koydum ben artik yokum. |
|
![]() |
|
IP Logged |
|
|
dead_star
Yeni Üye
Joined: 17.Ağustos.2008 Location: Turkey Online Status: Offline Posts: 40 |
![]() Posted: 22.Ağustos.2008 at 00:37 |
|
love is just an illusion demiş bilenler.bence haksız da sayılmazlar.
|
|
|
make war,not love!
|
|
IP Logged |
|
|
pyro
Yeni Üye
![]() Posted: 29.Mart.2009 at 14:38 |
|
Keşke yazının alıntı olduğunu belirtseydin de beni buralara üye olmakla uğraştırmasaydın.
|
|
IP Logged |
|
|
||
Forum Jump |
You cannot post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |
|